top of page

Om oss

Det er mennesker i vårt nærmiljø som i dag som sliter med å ha nok mat på bordet. Det er også mennesker som er ensomme og trenger en plass å komme for å bygge gode relasjoner og bli kjent med mennesker i vårt nabolag. Det er også mennesker som trenger litt praktisk hjelp til noe i huset sitt eller på eiendommen sin eller lignende.

 

Dette har vi lyst å gjøre noe med, derfor er vi noen ildsjeler som nå starter en fritt stående organisasjon som vi kaller Ditt nabolag, og som vil være med å forhåpentligvis bety en forskjell for alle typer mennesker i vårt lokalmiljø.

Dette vil vi gjøre med å tilrettelegge for utdeling av matkasse en gang i uken til de som trenger det. Vi har et godt samarbeid med matsentralen Rogaland.

Vi vil også være med på å skape en møteplass på dagtid en gang i uken for de som har lyst på en prat, dele matpakken, få vaffel og kaffe. Være med på å skape gode relasjoner og inkludere mennesker inn i meningsfullt frivillig arbeid for de som ville ønske det.

Godhet Ganddal var noe som menighetene gikk sammen om å starte for flere år siden. Da kunne en melde inn ting som en trengte hjelp til en gang i året. Dette vil vi gjerne ta tak i og videreføre til å gjelde hele året. Nå kan en melde inn noe en trenger praktisk hjelp til, så vil vi finne folk som kan prøve å hjelpe hele året.

 

I «Ditt nabolag «vil det være en ansatt i 50% stilling som frivillighetskoordinator som vil bli finansiert av sponsormidler, givertjeneste og private gaver.

Organisasjonen /foreningen er en frittstående juridisk person med medlemmer, og er selveiende.

Noen av våre samarbeidspartnere er Lions Ganddal-Sandnes, Menigheter, Område Utvalg Sør og bedrifter.

 

Ønsker du å gi en gave:

 

Ønsker å bli fast giver:

 

qrkode.jpg

Kontortid

Tirsdag, onsdag og torsdag: 09.00 - 16.00

 

Telefon: 48 900 500

bottom of page